"Будет такой Майдан, что мало не покажется": Головний комуніст Росії визнав - "імперії" прийшов кінець (відео)

Геннадій Зюганов насмілився вимовити вголос те, що і без нього знає будь-який більш-менш розумний росіянин, який одержує інформацію не тільки з телевізійної пропаганди.

Геннадій Зюганов. Фото:www.mk.ru

У ситуації, коли барель нафти Brent на світових ринках котирується в межах 27-28 доларів, а американська валюта коштує вже більше 82 російських рублів, московських політиків, навіть тих, хто десятиліттями вважався вірним апологетом путінської "стабільності", все частіше пробиває на панічні істерики. Про це пише видання BY24.org, інформують Патріоти України.

Одна з них проявилася 19 січня у ветерана російської політичної сцени і неодноразового кандидата на президентських виборах, лідера КПРФ Геннадія Зюганова, який, виступаючи перед депутатами Державної думи пообіцяв країні "такий Майдан, що мало не видаватиметься".

Втім, Геннадій Зюганов насмілився вимовити вголос те, що і без нього знає будь-який більш-менш розумний росіянин, який одержує інформацію не тільки з телевізійної пропаганди. Економіка Росії розвалена, наука і освіта - в глибокому занепаді, а влада на цьому тлі продовжує безсоромно красти.

"Раскол в обществе достиг катастрофического размера, - констатував незмінний лідер російських комуністів. - 10 процентов богатых захапали 90 процентов собственности и не хотят делиться, платить нормальные налоги.

За прошлый год мы обогнали американцев, у которых валовой внутренний продукт в 16 лет больше нашего, по количеству купленных супер-яхт. В среднем такая яхта стоит 275 миллионов долларов.

Умножьте на курс - это 21 миллиард рублей! Семь яхт - и можно было бы полностью рассчитаться с "детьми войны", которым надо было заплатить всего 140 миллиардов, чтобы у них была обеспеченная старость.

Производство - у нас здесь такой спад, что уступаем по нему мы только Украине. Финансы - мы единственная страна в мире, в которой национальная валюта обесценилась более чем на 100 процентов. Резервы - 240 миллиардов долларов ухнули, но ни в одной отрасли лучше от этого не стало.

Образование - наши школьники продули все международные конкурсы, а те контрольные, которые давались в стране, каждый второй написал на двойку.

Доходы - самый высокий спад доходов за последние 20 лет, и одновременно на граждан взвалили капремонт, пятую шкуру дерут с транспортников.

И сейчас очередь снова за экономикой и финансами, - продовжив Зюганов. - Посмотрите на гайдаровский форум. Какие рецепты? Секвестр бюджета, который и так обрезали по самую хряпку.

Снова лезть в долг, где мы уже по процентам в этом году должны заплатить 645 миллиардов, это больше, чем любая другая статья расходов. И - распродажа последнего.

Ну, продайте "Сбербанк России". У нас там вся коммуналка и все счета индивидуальных лиц. Вам через неделю грамотный человек организует такой Майдан, что мало не покажется.

Депутати Держдуми "вождя червоношкірих", як водиться, ввічливо вислухали, однак навряд чи його полум'яна промова спроможна що-небудь змінити у Росії, яка з усіх сил несеться стрімголов у прірву.

Тим більше, що і сам лідер КПРФ визнав: безліч законопроектів, здатних, на його думку, "врятувати становище" в Росії були із загадкових для парламентаріїв причин "зарубані" урядом.

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...

Віддав життя за Україну: У бою загинув дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики, який зупинився за крок від медалі на Олімпіаді

понеділок, 6 травень 2024, 18:30

У боях із російськими окупантами загинув учасник Олімпійських ігор та дворазовий чемпіон Європи з важкої атлетики Олександр Пєлєшенко. На своє останнє завдання 30-річний захисник вирушив у ніч із 5-го на 6 травня, передають Патріоти України. "З великим...