Ремонт на папері: Олімпійці відмовляються жити в спортивному селищі в Ріо-де-Жанейро

Як і в російському Сочі, олімпійське селище неприємно вразило спортстменів нехлюйством будівельників і масштабами неякісної роботи.

Олімпійське селище в Ріо 2016 році. Фото: Getty images.

У Ріо-де-Жанейро спортсмени, які прибули на Олімпіаду, відмовилися жити в Олімпійському селищі через те, що їхні номери не до кінця відремонтовані. У багатьох кімнатах засмічені туалети і протікають труби. Так, спортсмени з Австралії та Бразилії оселилися у готелі. А британські атлети, незважаючи на низку недоліків, все ж заселилися в Олімпійському селищі, повідомляють Патріоти України із посиланням на агентство AFP.

"Серед проблем - засмічені туалети, протікають труби, відкрита проводка, темні сходові прольоти без освітлення, брудні підлоги, що вимагають ретельного прибирання", - розповів головний тренер Австралійської команди Кітті Чилер.

Організатори Олімпіади пообіцяли якомога скоріше усунути проблеми. До відкриття Олімпіади, яке відбудеться 5 серпня, залишилося менше двох тижнів.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...