Бумеранг по режиму ВВП: Акціонери ЮКОСу подали до суду Індії на арешт російських активів

Якщо арешти російських активів в Індії будуть виконані, вони можуть зачепити ядерну енергетику і оборонний сектор.

Акціонери ЮКОСа подали до суду Індії щодо арешту російських активів. Ілюстрація:www.hromadske.tv

Екс-акціонери компанії ЮКОС подали клопотання в індійський суд про визнання і виконання рішення Гаазького суду про стягнення з РФ 50 мільярдів доларів. Про це повідомило видання The Moscow Times, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання, якщо арешти російських активів в Індії будуть виконані, вони
можуть зачепити ядерну енергетику і оборонний сектор. Про те, що судовий розгляд вже стартував, підтвердив представник колишніх власників.

За словами директора гібралтарської GML, яка представляє екс-власників ЮКОСу, Тіма Осборна, вони звернулися до Індії не через велику любов - вони вважають, що в Індії приховані значні активи Російської Федерації.

Інший представник GML, Грем Аккерман від коментарів відмовився, однак, додав, що судовий розгляд в Індії вже запущено.

Два роки тому, в 2014 році, Гаазький суд присудив Росії відшкодувати колишнім власникам ЮКОСа 50 мільярдів доларів. До цього вони вимагали визнання і виконання судового рішення у Франції, Бельгії, Німеччини, США, Великобританії та Нідерландів.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...