"Бурштиновий фронт": Луценко призначив нового прокурора Волині і висунув жорсткі умови

Чи стане новий прокурор Волині людиною-термінатором, як того хоче Генпрокурор Луценко, покаже час.

Юрій Луценко представив нового прокурора Волині. Фото: УНІАН.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко призначив новим прокурором Волинської області Максима Киричука. Про це розповіли в прес-службі ГПУ, передають Патріоти України.

«Субота, 8:00 ранку. У Луцьку генпрокурор Юрій Луценко представив нового обласного прокурора Максима Киричука», - написала прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

Луценко заявив, що державні органі «жиріють» на очах.

«Ми маємо довести, що можемо змінити ситуацію, не змінюючи владу в країні. Ми не готові терпіти злидні, зрозумілі з точки зору економічної ситуації в країні, в той момент, коли державні органі «жиріють» на очах», - наголосив Луценко.

Довідково:

Киричук починав свою кар'єру в органах прокуратури у 2002 році. До літа 2011 року працював на різних посадах в органах прокуратури Львівської області, займав посаду прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортний сфері у Закарпатській області, Закарпатського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері.

До сьогоднішнього дня працював в центральному апараті Генеральної прокуратури України.

Народився Максим Киричук Львові у травні 1980 року. У 2002 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Працював на різних посадах у прокуратурі Львівської та Київської області, а відтак і в прокуратурі Закарпатської області.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика затримали за підозрою в організації злочинної групи з незаконного видобутку бурштину. Також повідомляється, що прокурора Рівненщини відсторонили від роботи. Участь у спецоперації приймали більше 300 правоохоронців.

Генпрокурор 14 липня підписав наказ, згідно з яким тепер уже екс-прокурора Волині Дмитра Чепіжака було призначено заступником прокурора Кіровоградської області у місті Кропивницький.


"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...