Бути чи не бути: У Великобританії починається референдум про членство в Євросоюзі

Як очікується, всі голоси будуть підраховані до ранку 24 червня.

У Великобританії починається референдум про членство в Євросоюзі. Фото: joinfo.ua.

У Великобританії вранці 23 червня розпочинається референдум, на якому виборцям належить вирішити питання про членство країни в Євросоюзі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ділянки у всіх 382 виборчих округах відкриються о 7 годині ранку за місцевим часом (9:00 за Києвом). Бажаючі зможуть віддати свій голос аж до 22 годин (00:00 по Києву).

При цьому офіційні опитування при виході з виборчих дільниць проводитися не будуть. Телеканалам також заборонено давати прогнози.

Як очікується, всі голоси будуть підраховані до ранку 24 червня. Виборча комісія оголосить про підсумки референдуму до початку робочого дня в Великобританії.

Згідно з останніми опитуваннями громадської думки, проведеними соціологічним інститутом ComRes на замовлення газети Daily Mail, 48% британців виступають за збереження країни в ЄС, що на 6% більше, ніж тих, хто підтримує Brexit. У той же час, за результатами іншого дослідження, проведеного для газети The Times, розрив між прихильниками і противниками членства в ЄС становить лише 2% (51 проти 49).

Нагадаємо, 22 червня Ангела Меркель висловила надію, що британці проголосують за те, щоб залишитися в Євросоюзі.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...