​Бути сильнішими: Аваков розказав, як МВС готується до повернення Криму

Однак коли це буде реалізовано - не відомо.

Арсен Аваков. Фото: ЖЖУкраїна займається створенням нової армії, поліції і Нацгвардії, без яких повернути анексований Росією Крим буде неможливо. Про це заявив глава МВС Арсен Аваков в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1 + 1", повідомляють Патріоти України.

Так, міністр впевнений, що для повернення Криму необхідно проявити волю до цього. "Ось цим зараз займається держава Україна. І ось це треба ясно зрозуміти. Ми повинні її (армію - ред.) відтворити, і тоді, за наявності нашої волі, Крим буде з нами. У мене в цьому немає ніяких сумнівів", - зазначив він.

За словами Авакова, він в черговий раз переконався в перспективі повернення Криму в Херсоні під час прийняття присяги у нових поліцейських, коли до нього підійшли двоє молодих поліцейських з Криму - росіянин і кримський татарин, які заявили, що хочуть повернутися і будуть до цього готові.

"Глава патрульної поліції Вінниці - кримський татарин, який зараз у нас цим займається. І хлопці, яких ми разом з Мустафою Джемілєвим і Рефатом Чубаровим готуємо зараз у спеціальний окремий підрозділ Національної гвардії. Проект цей готується для того, щоб бути готовими до того, щоб повернути Крим нам. Я переконаний, що це буде, коли ми будемо сильними, і ми будемо готові", - резюмував глава МВС.

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...