Чао, міжнародне право? Услід за французами до анексованого Криму зібралася італійська делегація

Про це повідомив глава комітету Держдуми з міжнародних справ РФ Олексій Пушков.

До анексованого Криму зібралися італійські парламентарі. Ілюстрація:prometei.org

Італійські парламентарі слідом за представниками Франції планують відвідати окупований Крим. Про це у своєму Twitter повідомив глава комітету Держдуми з міжнародних справ РФ Олексій Пушков, зазначають Патріоти України.

"Слідом за французами в Крим збираються італійські парламентарі. Захід не зможе утримувати ізоляцію Криму: живуть там люди - частина Європи", - написав він.

Як відомо, 29-31 липня делегація з 11 французьких парламентарів на чолі з депутатом національних зборів, екс-міністром транспорту Франції Тьєррі Маріані знову перебувала в окупованому Криму.

У Повітряних силах розповіли про навчання пілотів на F-16

вівторок, 7 травень 2024, 14:56

В Україні очікують якнайшвидшого прибуття винищувачів F-16. Тим часом українські пілоти проходять три етапи навчання та підготовки для опанування судна. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Па...

"Не чекайте, поки ворог прийде до вашого дому": Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу, - WSJ

вівторок, 7 травень 2024, 14:44

бройні сили України пробують новий спосіб рекрутингу, намагаючись таким чином поповнити лави виснажених підрозділів на передовій. Про це йдеться у матеріалі The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Для цього все частіше з'являються реклама ...