Час цукотіти зубами або останні днинки Захараста: Ватажок "ДНР" буде наступним - політолог

Одного небезпечного для Кремля свідка вже спробували "прибрати", тож Захарченку варто й собі подумати про зміну "політичної дислокації".

Тарас Березовець. Фото google.com

Замах на вождя "ЛНР" Ігоря Плотницького може бути передвісником загострення воєнних дій на Донбасі найближчим часом. Таку думку висловив політтехнолог Тарас Березовець, передають Патріоти України. На його думку, Плотницький став небезпечним свідком розв'язаної Путіним війни на Донбасі.

- Водночас, за 2 роки він обріс численними бізнесом, відібраним у місцевих бізнесменів. З таким багажем війна Плотницькому і його оточенню стала не потрібна. Почастішали випадки вбивств російських кадрових військових місцевими бойовиками, - зазначає він.

Березовець вважає, що замах може бути пов'язаний із планами загострення воєнної ситуації на Донбасі найближчим часом, що було не вигідно Плотницькому.

- І тому став на шляху. Захарченку потрібно або відкрито стати на бік партії війни, або ж він стане наступним, - зазначив політолог.

Керченський міст підірвали твердим ракетним паливом в еквіваленті 10 тонн тротилу – російські ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:32

Для підриву Керченського мосту у жовтні 2022 року використовувався саморобний вибуховий пристрій потужністю, еквівалентною 10 тоннам тротилу. В його основі було тверде ракетне паливо, заховане у бобіни поліетиленової плівки. Про це пише російський Коме...

Російські військовослужбовці показово увійшли на авіабазу США в Нігері, котрі вояки Пентагона вимушені залишити за вимогою місцевої хунти - Reuters

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:14

Російські військовослужбовці увійшли на авіабазу в Нігері, де дислокуються американські війська. Про це у четвер, 2 травня, повідомляє Reuters з посиланням на анонімного високопоставленого представника американського оборонного відомства. За його слова...