"Чекісти" Путіна обіцяли кровопролиття: ФСБ шантажувала хорватську делегацію на ЧС-2018 за "Слава Україні!"

Представники спецслужб заявили, що після слів Віди і Вукоєвича вони не будуть забезпечувати безпеку гравців збірної Хорватії і натякнули керівництву збірної, що під час ЧС-2018 можуть статися жорсткі зіткнення між росіянами і хорватськими фанами.

Гол Домагоя Віди приніс перемогу Хорватії. Фото: Рейтерс.

У соціальних мережах сплив інсайд з Агентства розвідки і безпеки Хорватії про погрози ФСБ РФ збірної Хорватії на футбольному чемпіонаті світу, передають Патріоти України.

Інцидент стався 8 липня після програшу росіян хорватам. Після цього матчу в мережі було опубліковано відео, на якому хорват Огнен Вукоєвич присвятив перемогу Україні та київському "Динамо", а його співвітчизник Домагой Віда прокричав «Слава Україні!».

Саме після цього представники служби безпеки Росії провели зустріч з керівництвом збірної Хорватії. В ході цієї розмови російські офіцери заявили, що після слів Віди і Вукоєвича вони не будуть забезпечувати безпеку гравців збірної Хорватії і натякнули керівництву збірної про те, що під час ЧС-2018 можуть несподівано статися жорсткі зіткнення між росіянами і хорватськими фанатами. Після цієї заяви у керівництва збірної Хорватії вже не залишалося іншого вибору, крім як принести вибачення за сказані про Україну слова.

Джерело: ASN

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...