Чемпіон по "кнопкодавству" Ради встановлений: За 40 секунд нардеп встиг проголосувати 12 разів

Беззаперечним лідером кнопкодавства у партії "Відродження" є Антон Яценко. А за кількістю одночасно відданих голосів - він у парламенті просто неперевершений.

Антон Яценко. Фото:Еспресо TV

Мажоритарник від Черкаської області Антон Яценко поставив своєрідний рекорд з кнопкодавства в парламенті. Сталося це недавно під час прийняття законопроекту про зміни до правил дорожнього руху, передають Патріоти України з посиланням на Експрес.

На записі чітко видно, як під час голосування "за основу" парламентарій спочатку натискає кнопку за колегу з заднього ряду, а потім свою і ще чотири сусідні в своєму ряду.

На табло висвітилося, що голосували всі шість карток. А коли через кілька секунд головуючий оголосив про підтримання закону в цілому, Антон Яценко завченими рухами машинально повторює попередню процедуру і радіє результатам голосування.

Депутат від партії "Відродження" вже не вперше попадається на кнопкодавстві. З початку нинішньої каденції активісти руху "Чесно" зафіксували і виклали на "дошці ганьби" сім фактів його неособистого голосування. Причому переважно він натискає кнопку не по одній, а відразу за кількох товаришів по фракції.

Вперше такий спосіб депутат обрав 17 листопада 2016 під час голосування за проект закону про запобігання та протидію домашньому насильству. Тоді проголосував за п'ятьох.

За місяць до цього активісти спіймали Антона Яценка з "віялом" чужих карток для голосування.

Він беззаперечний лідер кнопкодавства в своїй фракції. А за кількістю одночасно відданих голосів - неперевершений в парламенті.

"Циркон", "Онікс", "Калібр" та Х-69: Які запаси ракет є у Росії та що відомо про динаміку їхнього виробництва

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:56

У Росії в запасі є десятки гіперзвукових "Цирконів" та керованих Х-69, а також сотні крилатих "Оніксів" і "Калібрів". Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, скільки орієнтовно ракет залишилось у країни-агресорки. Про це йд...