Через Україну Газманову заборонили в'їжджати в Литву

Литовські відомства внесли Газманова в список небажаних осіб в зв'язку з пропагандою російської агресії в сусідніх країнах.

Олега Газманова не пустили до Литви. Фото: ura.ru7.

Заборона на в'їзд до Литви російському співакові Олегу Газманову пов'язана з російською пропагандою, а також її агресивними діями в Україні. Про це заявив глава МЗС Литви Лінас Антанас Лінкявічюс, передають Патріоти України з посиланням на «Пресу України».

За словами міністра, литовські відомства внесли Газманова в список небажаних осіб в зв'язку з пропагандою російської агресії в сусідніх країнах.

Слід зазначити, що російський співак прилетів в Литву ввечері 17 серпня. При перевірці документів було з'ясовано, що у Газманова відкрита шенгенська віза, видана Італією. Разом з тим, співаку відмовили у в'їзді в Литву, так як він є небажаною персоною. Крім того, росіянину дозволили переночувати в готелі на території аеропорту Вільнюса, і сьогодні, 18 серпня, він зобов'язаний покинути країну.

Раніше сам Газманов на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив, що він знаходиться в аеропорту Вільнюса, так як митники відмовилися пустити його в країну.

Нагадаємо, в грудні 2013 року під час свого концерту в Литві Олег Газманов виконав пісню «Зроблено в СРСР». У Міністерстві закордонних справ Литви вважають цю пісню такої, що розпалює неприязнь і демонструє неповагу до історії Литви.


"Ворог почав наступальну кампанію ще в жовтні минулого року": Селезньов дав прогноз, скільки часу триватиме активний наступ РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:53

Росія буде потужно атакувати на різних ділянках фронту ще приблизно тиждень або два. Про це заявив "Еспресо" колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов. За його словами, зазвичай масштабні наступальні операції можуть тривати в...

"Окупанти залякані, що їх розстріляють": Військовослужбовець ЗСУ розповів про бої на Лиманському напрямку і самогубства в лавах ворога

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:42

Понад місяць російські війська активно штурмують позиції Сил оборони на Лиманському напрямку. У бій окупанти посилають піхотні групи, які мають наказ не повертатись ні за яких умов. Про ситуацію на цій ділянці фронту в етері "Суспільне. Студія" розпові...