Чергове дно російської пропаганди: На зміну "распятому мальчику" прийшов флешмоб "Сбрось бабку с поезда" (відео)

В "молодореспубліканських" ЗМІ збирає сотні лайків слізлива історія про "деенерівську" інтелігентку, що потрапила в лапи злобних укрофашистів. Залишилося сказати: "Розіп`ятий хлопчик - її онук!".

Жителька "ДНР", яка "постраждала" під час акції "Сбрось бабку-вату с поезда". Скріншот.

Категорія «шедевр місяця». Вже третій тиждень по «республіканських» ЗМІ циркулює історія, яка збирає сотні «лайків» і з десяток тисяч переглядів. Назва відповідна: «Скинь бабку-вату з поїзда». Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуку Stanyslav Vasin, повідомляють Патріоти України.

Далі - розповідь від першої особи:

"Суть: укронацисты за интеллигентный вид сбросили пожилую старушку с поезда в лесопосадку, где та пролежала трое суток с отнявшейся речью, получив перелом рёбер и вдобавок инсульт, пока её не спасли волонтёры Харьковской народной республики, вынужденные пока работать ментами, через три недели восстановив её речь. В сетях - водопад слёз. Лично у меня особые эмоции вызвала фраза «я тут много потеряла своих чудесных кос» на 8:33 мин.

И всё это - с уже имеющейся вакциной «распятого мальчика». Никак эти труженики информационного фронта не хотят отпускать этот образ - столько вариаций на эту тему, что по принципу гороскопа тельцов «если думать - обязательно сбудется», я уже побаиваюсь, как бы чего не вышло.

Вообще, конечно, российская пропаганда уже успела допустить ряд серьёзных промахов. Во-первых, все россияне должны были бы принять участие в шествии «Бессмертное Евровидение» и выйти с портретами тех, кто полёг в этом году на этом конкурсе: как участников, так и просто сочувствующих.

Либо просто нести перечёркнутые портреты Джамалы. Кому что по вкусу. Это можно было бы вспоминать лет 10. Во-вторых, трансформация «распятых мальчиков» в «изнасилованных девочек» и «сброшенных старушек» лучше всего происходит в холодном климате с дефицитом йода, например - в Сибири, где и можно сформировать очередных «местных». В отелях Донецка рекомендуется постелить бересту".

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 12:51

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...