Чергове хамство улюбленця Путіна провокує міжнародний скандал: Дмитро Кисельов у прямому ефірі образив президента Туреччини (18+, відео)

Кисельов приписав непристойний вірш екс-меру Лондона Борису Джонсону, запевнивши, що його дослівно переклали в російському інтернеті.

Дмитро Кисельов. Фото: comments.az.

Один з головних пропагандистів Кремля, одіозний російський телеведучий Дмитро Кисельов в ефірі телеканалу Росія прочитав непристойний вірш про президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Авторство, за словами Кисельова, нібито належить британському політику, екс-меру Лондона Борису Джонсону, якого Кисельов кілька разів назвав "ексцентриком".

Пропагандист заявив, що вірш вже став крилатим у Великобританії, і запевнив, що його дослівно переклали в російському інтернеті.

"З переходом від амфібрахія до типового для лімерику анапеста з поверненням в кінці знову до амфібрахія. Точно, як у автора", - розповів Кисельов.

Він запевнив, що автор володіє і "мовою Шекспіра, і більш просторічними формами, наприклад, навіть відвертим вульгаризмом". Кисельов сказав, що прочитає вірш повністю, щоб передати гостроту політичної боротьби в Великобританії.

"Один озабоченный турок

Все время дрочил свой окурок

Пока ранней весной

Не слюбился с козой

Без всяких прелюдий придурок".

"Кстати легко запоминается, просто цепляет вашу память", - заявив Кисельов.

Коротка версія

Повна версія

Нагадаємо, Росія і Туреччина переживають загострення у відносинах. Туреччина жорстко виступила проти агресії РФ в Україні і утисків кримських татар. Під час бойових дій в Сирії Туреччина також збила літак РФ, який порушив повітряний простір країни. У відповідь РФ ввела економічні санкції проти Туреччини.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...