Чергові втрати бойовиків: Дев'ятеро найманців загинули, чотирнадцятеро поранені

Невдала диверсійно-розвідувальна операція сепаратистів відгукнулася фатальними наслідками.

Війська сепаратистів зазнають втрат. Фото google.com

Зафіксовано чергові втрати в частинах та з'єднаннях 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Відомо про 9 загиблих та 14 поранених. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУР.

Повідомляється, що загинуло четверо та поранено шестеро військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

"Найбільших втрат зазнали підрозділи 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, у т.ч. серед командирів нижньої ланки, де загинули командир роти та взводу 1 мотострілецького батальйону", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що до моргу обласної клінічної лікарні ім.Калініна (Донецьк) доставлено п’ять загиблих, а до спеціального відділення, відведеного під шпиталь для російських військовослужбовців – вісім поранених військовослужбовців.

"Поранені зі складу спеціально сформованого на базі окремого розвідувального батальйону (Донецьк) 1 АК ЗС РФ розвідувального підрозділу "Волкодав", який в ніч з 2 на 3 серпня здійснив невдалий диверсійно-розвідувальний вихід у районі н.п.Красногорівка", - повідомляють у розвідці.

Ворог прагнув але не досяг: Росіяни планували оточити Харків - The Economist

вівторок, 21 травень 2024, 3:25

Початок наступальної операція перенесли на тиждень раніше. Хоча не факт, що до визначених планом 15-16 травня для такого роду удару у росіян все було б готове. Росіяни під час травневого наступу планували частково оточити Харків . Росіяни планували ча...

У Росії проблеми через дефіцит робочої сили: Розвідка Британії вказала на важливий момент

вівторок, 21 травень 2024, 2:35

Росія відчуває дефіцит робочої сили, який стає значною проблемою в деяких секторах. Про це, як пише "Європейська правда", йдеться у щоденному огляді Міноборони Британії про російсько-українську війну. Британські оглядачі наводять оцінку російського ви...