Черговий ляпас скрепам: Британія відмовилася визнавати російські дипломи

Кількість росіян у британських приватних школах скоротилась на 40%.
Росіян серед британських студентів поменшає. Фото: соцмережі.

Велика Британія відмовилася визнавати дипломи російських ВНЗ, інформують Патріоти України.

"Велика Британія, на відміну від цілого ряду інших європейських країн, заблокувала укладення угоди з Росією про взаємне визнання документів про освіту. А це є для російських сімей важливим фактором при виборі місця навчання дітей", - повідомляє на своєму сайті посольство РФ у Великій Британії.

Посольство зазначає, що росіяни на тлі погіршення стосунків між країнами бояться відправляти своїх дітей на навчання за кордон. За повідомленнями британських ЗМІ, кількість росіян у британських приватних школах скоротилась на 40%.

"Британська приватна освіта втрачає свою привабливість для росіян. Вони побоюються, що діти, які приїхали з Росії, опиняться в недружньому середовищі", - йдеться в заяві.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...