Черговий путінський "гуманітарний конвой" привіз терористам дитяче харчування

В РФ кажуть, що 40 вантажівок везуть дитячі продуктові набори, до складу яких входять молочні суміші, фруктові, овочеві і м'ясні пюре, молочні каші, соки.

Росія відправила на Донбас 63-й гумконвой. Фото: Корреспондент.

На окуповані території Донбасу в'їхали 40 автомобілів Міністерства Російської Федерації з надзвичайних ситуацій із "гуманітарною допомогою". Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.

Представники російського відомства запевняють, що "гумконвой" доставив понад 500 тонн вантажів, основну частину яких складають дитячі продуктові набори.

"Нині на складах починається розвантаження автомобілів у присутності представників органів місцевого самоврядування, які займаються розподілом гуманітарної допомоги, зокрема, по соціально значимих об'єктах Луганської та Донецької областей".

Після повного розвантаження автомобілі МНС РФ будуть спрямовані в Ростовську область.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...