"Из России с любовью": Кремль прислав Донбасу зіпсовану ''гуманітарку'' (фото)

Консерви із хробаками, за скрепною логікою, мають змусити жителів окупованих територій забути про "мирской тлен" та подумати про "загадочную русскую душу"?

Росіяни пропонують дітям поїсти хробаків? Ілюстрація: соцмережі.

Росія прислала жителям тимчасово окупованих територій Донбасу так звану гумдопомогу, в якій опинилися зіпсовані продукти. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

Він показав фото консерв, банки яких покриті хробаками. "З найкращими побажаннями жителям Донбасу від росіян, які хвилюються за їх долю. Гуманітарна допомога "високої" якості, яку вже не один день обговорюють вдячні жителі, саме ті, хто кликав до себе "руській мір", — підписав він знімки.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...