''Червоний прапор над Києвом'': У Держдумі РФ розповіли про свою нову "стратегічну мету" (відео)

Зрадник із Криму вирішив озвучити чергові кремлівські фантазії... Тільки він, здається, забув, що російський прапор - триколор, а його улюбленої держави із червоним прапором більше не існує.

Андрій Козенко. Фото: соцмережі.

Одіозний "депутат" нелегітимної Держдуми РФ від анексованого Криму Андрій Козенко запропонував "підняти червоний прапор" в Києві. Відповідне відео опублікував в мікроблозі в Twitter блогер Necro Mancer, а висловлювання викликало гнів українців, передають Патріоти України.

"Дуже важливо, що сьогодні є стратегічна мета – навести порядок, щоб справедливість запанувала. Сьогодні нам дуже важливо підняти червоний прапор перемоги в місті-герої Києві, у місті-герої Одесі. Люди на це чекають", – сказав "депутат".

У коментарях блогер КРИМський бандерівець нагадав, що Козенко, як і інші маріонетки Кремля, озвучує примхи Москви. "Це зрадник з Криму. Вони всі відкривають роти по команді Кремля, озвучуючи його хворі примхи", – написав він.

"Увіткни цей прапор собі в ср*ку", "Про місто-герой Мінськ нічого не сказав, дивно", "Одеса і Київ у ваш російський рот не влізуть, фіноугри", "Не люди на це чекають. А ця свинособака чекає. Хоче царювати над нами, аж їсти не може. Привіт з Одеси", – написали користувачі.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...