Четвертий день світлодефіциту: У Криму процвітає злодійство, побільшало погромів

Вулиці не освітлюються принципово, окрім "стратегічно важливих" для окупантів місць.

Ілюстрація: ЖЖ

У Криму різко побільшало крадіжок, розбійних нападів, розгромів. Про це повідомляє кримський блогер Алі Татар-заде у Facebook, передають Патріоти України.

"У багатьох богами забутих містечках окупантська влада попередила торговців, що не несе відповідальності за цілісність магазинів, барів та складів, особливо у нічний час. Меседж почули обидві сторони, пише Алі Татар-заде.

Поки торговці прибирають товар, "спонтанні рухи молоді" б'ють по ночах витрини та вікна, псують автівки, беруть що можуть. Квартирні крадіжки стали легкими через те, що броньовані двері без світла просто стали хвортками до під'їздів.

Вулиці не освітлюються принципово, окрім "стратегічно важливих" для окупантів місць. "Це в нас який там? четвертий день світлодефіциту, всього навсього", - рахує дні енегретичної блокади блогер.

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...

Через закон про передачу заморожених російських активів Україні: Медведєв "лякає" громадян США вилученням майна

субота, 27 квітень 2024, 19:53

Заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв вкотре зробив «гучну» заяву та «пригрозив» США конфіскацією активів їх громадян нібито у відповідь на закон про передачу заморожених російських активів Україні. Про це у суботу, 27 квітн...