Чоловіки - слабкі створіння: Нардеп Константіновський визнав, що дивився порно: "Не втримався від спокуси..." (відео)

"Секс - важлива складова життя будь-якого здорового чоловіка", - констатує нардеп. Ніхто не сперечається, а Верховна Рада України - якраз для цього ідеальне місце.

В'ячеслав Константіновський. Фото: lb.ua.

Народний депутат-мажоритарник від Києва В'ячеслав Константіновський підтвердив достовірність відео, опублікованого в інтернеті, на якому він дивиться еротичні матеріали під час засідання Верховної Ради. Про це він написав у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За його словами, він втомився від того, що відбувається в залі парламенту, побачив рекламне посилання і не втримався.

"Визнаю, місце невідповідне. Іноді втомлююся від клоунади в залі. Побачив рекламне посилання в інтернеті і не втримався, спрацював основний інстинкт. Секс - важлива складова життя будь-якого здорового чоловіка. Я люблю свою красуню-дружину, і ми приймаємо один одного такими, які є. Крім неї мені ніхто не потрібен!" - написав депутат.

Також він пообіцяв, що не буде грати в Pokemon Go.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...