Чорновол розповіла, як Луценко, залишаючи МВС, врятував від людей Януковича матеріали про злочини донецької мафії

Новий генпрокурор, за словами депутатки, зберіг документи зі свідченнями оперативників стосовно донецького криміналу у справі вбивства Євгена Щербаня.

Тетяна Чорновол. Фото:asn.in.ua

Новообраний генеральний прокурор України Юрій Луценко кілька років тому "не дуже законно" забрав папку зі свідченнями правоохоронців з МВС. Про це розповіла нардеп Тетяна Чорновол в ефірі Еспресо.TV, інформують Патріоти України.

Вона сказала, що проголосувала за Луценка, бо він їй допомагав. "У свій час я як журналіст розслідувала справу вбивства Щербаня. Донецького Євгена Щербаня. Найбільше матеріалів, які хоч якось збереглися, які якось давали якісь ниточки, це були матеріали у свій час витягнені Луценком і збережені.

І свідки, які завдяки його активності збереглися, не пропали нікуди, не розчинилися. Навіть скажу вам: в мене була на руках папка, яку у свій час Луценко забрав з МВС. Можливо, це було не зовсім з його сторони законно, але дуже добре, що він забрав і зберіг", - сказала вона.

За її словами, там були свідчення оперативників стосовно донецького криміналу.

"Може бути пауза, але на цьому наступ росіян закінчиться": Експерт сказав, що потрібно, аби зупинити ворога

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:05

Російські окупанти зараз атакують не лише в напрямку Часового Яру Донецької області. Ворог намагається діяти на кількох напрямках одночасно, заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти України. "В принципі росіяни будуть намагатися мак...

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...