Чорновол захопила авто з написом "Пашинського - в тюрму!": Нардепу викликали психіатрів (фото)

Поліцейські на місці події не змогли нічого зробити через недоторканність народного депутата.

Тетяна Чорновол забралася в машину активістів, які виступають проти Пашинського. Фото:http://strana.ua/

Народний депутат від фракції "Народний фронт" Тетяна Чорновол захопила автомобіль, який належить активістам, що виступають проти дій її одіозного соратника Сергія Пашинського. Інцидент стався в четвер, 18 лютого, під будівлею Верховної Ради, передають Патріоти України з посиланням на сайт Страна.

За інформацією видання, у другій половині дня парламентарій через багажник залізла в салон Hyundai Tucson і виштовхала звідти водія. На місце події прибули поліцейські, однак вони не змогли нічого зробити через недоторканність народного депутата.

Щоб втихомирити Чорновол, була викликана бригада психіатричної допомоги.

Авто з написом "Пашинського - в тюрму!" їздить навколо Ради з мікрофонами, з яких постійно звучать неприємні фрази в сторону нардепа, додають журналісти.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...