Чи буде наступ на Дебальцеве, - коментар експерта

Будь-які наступальні дії ЗСУ будуть можливі і доцільні тільки тоді, коли буде прийнято конкретне політичне рішення про звільнення окупованих українських територій.

В зоні АТО. Фото: Преса України.

Зі стратегічної точки зору українській армії поки що немає сенсу наступати на окуповане бойовиками Дебальцеве в Донецькій області. Про це в коментарі "Обозревателю" сказав військовий експерт, глава громадського об'єднання "Київський легіон" Святослав Стеценко, повідомляють Патріоти України.

"Будь-який тактичний наступ, який не має під собою якогось стратегічного захисту - просто не має сенсу. Тому що будь-які наші наступальні дії будуть можливі і доцільні тільки тоді, коли буде прийнято конкретне політичне рішення про звільнення окупованих українських територій. Поки такого рішення немає, то тактичний наступ не має сенсу з військової точки зору і може привести до міжнародних проблем, оскільки ми взяли на себе певні зобов'язання", - сказав він.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...