Чи не старання РФ? У столиці Туреччини прогримів вибух

Звук вибуху був чутний в багатьох частинах міста і викликав паніку.

Ілюстрація: ЖЖУ передмісті турецької столиці Анкарі населеному пункті Батикент - прогримів вибух. Про це повідомляє РБК з посиланням на турецький телеканал Haberturk, передають Патріоти України.

Звук вибуху був чутний в багатьох частинах міста і викликав паніку. Він пролунав з боку промислової зони Ostim. Джерела телеканалу у поліції розповіли, що під час вибуху постраждали три людини. Haberturk не зміг підтвердити цю інформацію.

Канал також наводить заяву губернатора провінції Анкара. За його словами, повідомлення про вибух з'являються в соціальних мережах, однак служби безпеки поки не отримували повідомлень про вибух від екстрених служб.

Про те, що декілька пострілів, схожі на вибухи були чутні в різних частинах міста о 13:30 за місцевим часом, повідомляє агентство DHA. Поліція почала розслідування. У різних точках Анкари також чергують пожежники і медики, особливо в промислових зонах.

10 жовтня в Анкарі прогреміли два потужних вибухи, в яких загинули понад 100 осіб. Вибухи прогриміли на мітингу проти насильства у конфлікті Туреччини з курдами. Їх здійснили два терористи-смертники. Прокуратура заявляла, що до них з високою ймовірністю причетна осередок бойовиків в місті Газіантеп на кордоні з Сирією. За даними відомства, вони отримували накази безпосередньо від «Ісламської держави».


Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...