Чи оформив Павло Розенко субсидію на свій будинок в Києві, що так старанно приховується у деклараціях? (фотофакт)

Особняк, в якому проживає Павло Валерійович, куплений ним у 2009 році за 1,15 млн. грн. і записаний на маму.

Павло Розенко. Фото: Главком.

Дім Павла Валерійовича Розенка в районі Троєщини, в порівнянні з палацами його однопартійців з БПП, дійсно скромний. Але виглядає зухвало з точки зору заяв чиновника про те, що він живе виключно на зарплату в 6 з гаком тисяч гривень і подумує оформити субсидію на оплату комунальних послуг. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Інфо Каву.

За новими вимогами в декларування майна ВІП-чиновників (які стартують вже в серпні), доведеться робити публічною інформацію про власність всіх родичів, які фактично є членами сім'ї. І декларувати все майно, що знаходиться у фактичному користуванні (а не тільки у володінні).

Що стосується витрат, то вносити їх у декларацію закон вимагав і на момент заповнення Павлом Розенком декларації за 2015 рік. Однак, він в черговий раз написав, що його сім'я з 4 чоловік живе на одну його зарплату, не має ні квартири, ні будинку, ні ділянки.

Особняк, в якому проживає Павло Валерійович, куплений ним у 2009 році за 1,15 млн. грн. і записаний на маму. Брехати негарно! А за брехню в декларації незабаром можна буде потрапити під кримінальну статтю.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...