Чи спрацює? У Раді придумали, як завадити виборам Путіна в анексованому Криму

​Україна спробує зупинити виборчий процес на окупованому півострові за допомогою світової спільноти.

Ілюстрація:REUTERSУ Верховній Раді зареєстровано проект "Про Звернення Верховної Ради України до міжнародної спільноти у зв'язку з незаконною підготовкою виборів президента Російської Федерації на тимчасово окупованій частині території України - в АР Крим і Севастополі". Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

У проекті постанови звертаються до міжнародних партнерів України в зв'язку з російськими виборами на території анексованого Криму.

Автори проекту зазначають, що підготовка до виборів на окупованому півострові йде з масштабними порушеннями прав людини. У постанові вимагається, щоб міжнародна спільнота допомогла запобігти виборам Путіна на території півострова через порушення прав місцевого населення.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...