Чиновничий карнавал за рахунок держави, що воює: "Це свято було підбиттям підсумків роботи колективу", - у Насірова прокоментували корпоратив податківців (документ, відео)

Офіційне спростування виявилося ще дивнішим, ніж сам факт банкету: виявляється податківці зібралися, щоб поспівати.

Фіскали з розмахом відгуляли корпоратив. Фото: Фейсбук.

У столичному управлінні Державної Фіскальної Служби спростували звинувачення в нецільовому витрачанні коштів на новорічний корпоратив, який відбувся 21 грудня. Про це начальник головного управління ДФС у місті Києві Людмила Демченко заявила в коментарі Цензор.НЕТ, передають Патріоти України.

"За 11 місяців органи ДФС у Києві зібрали 48 млрд гривень до бюджетів усіх рівнів. Запущено пілотні проекти, зокрема, сервіс "Офіс-аудит". Хотілося кожному подякувати за успіхи. Тому це свято було підбиттям підсумків роботи колективу ДФС у місті Києві. Ми нагородили всіх, хто брав активну участь у всіх напрацюваннях, які ми зробили за минулий рік. Це необхідно для створення командного духу, - зазначила вона.

Раніше журналіст Дмитро Гнап звинуватив ДФС у витратах на шикарний корпоратив за участю поп-зірок.

"А от подивіться: люди гуляють. Сьогодні Державна фіскальна служба з розмахом зафігачила корпоратив. Зняли цілий павільйон на ВДНГ. Їдло було від "Міровой карти". Розваги: шоу "Вартові мрій", виступи поп-зірок. Гуляло близько 1 тисячі працівників ДФС. Ще раз: одна тисяча гостей. Прикиньте так собі витрати. Особисто Насіров відкривав свято. Все в кращих ненажерливих традиціях Клименка", - написав він, пообіцявши найближчим часом оприлюднити подробиці.


Демченко підтвердила, що на події була тисяча осіб, серед яких і голова ДФС України Роман Насіров. Однак вона спростувала наявність їжі від "Світової карти" й участь зірок поп-музики. За її словами, єдиним представником шоу-бізнесу на святі був Олександр Пономарьов, який заспівав одну колядку, не отримавши гонорару, оскільки давно співпрацює з ДФС (знімається в соціальній рекламі, яка закликає чесно платити податки).

Демченко запевнила, що загальна сума вартості корпоративу становила 450 тисяч гривень. З них 300 тисяч гривень (на оренду приміщення і квитки на виставу "Вартові мрії") виділила профспілка співробітників ДФС у Києві. Вона уклала відповідний договір із компанією Starlightmedia.


Ще 150 тисяч витрачено на закупівлю їжі й алкоголю. Ці кошти кожен співробітник здавав індивідуально за себе і членів сім'ї (по 150 грн на людину). У ДФС зазначили, що частування були суто символічними, при цьому, люди не сиділи за столами.

Саме свято полягало в змаганні хорів, в які об'єдналися співробітники ДФС. Їх оцінювало журі, куди зокрема входили Насіров і Пономарьов.

"Люди два місяці в обідню перерву і після роботи проводили репетиції", - пояснила Демченко. - Хотілося, щоб кожен був на святі і висловити подяку кожному. Вийшло дуже багато людей. Улітку ми могли б зібратися на вулиці, але взимку це неможливо. Ми знайшли вихід із ситуації - вирішили, що об'єднаємо приємне з корисним: підіб'ємо підсумки, заспіваємо, а після цього підемо на виставу".

Загалом у структурах ДФС у Києві працює тисяча триста шістдесят один фахівець, а в районних інспекціях - 2600 осіб. Голова київського управління ДФС повідомила, що рішення про участь у святі кожен співробітник ухвалював індивідуально.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...