Чиновників заводу "Укроборонпрому" підозрюють у розтраті 66 мільйонів гривень

Посадових осіб ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор" підозрюють у зловживанні службовим становищем при виконанні угод про закупівлю запчастин до двигунів військових літаків.

Чиновники Міноборони підозрюються у розтраті 66 млн гривень. Фото: Військова панорама.Військова прокуратура підозрює посадових осіб ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор", що входить в структуру ДК "Укроборонпром" у розтраті 65,9 млн гривень бюджетних коштів. Про це свідчить ряд постанов Луцького районного суду від 15 травня, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Наші гроші".

Як повідомляється, чиновників підозрюють у зловживанні службовим становищем при виконанні угод про закупівлю запчастин до двигунів військових літаків.

Згідно з матеріалами суду, в 2015-2016 роках ремонтний завод "Мотор" уклав угоди про постачання агрегатів і запчастин для авіаційних двигунів з 5 приватними підприємствами. За товари підприємства отримали 65,9 млн гривень держкоштів.

Суд задовольнив клопотання військової прокуратури Луцького гарнізону і надав слідчим доступ до реєстраційної і бухгалтерської документації зазначених фірм, що стосуються укладення договорів з ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор" за період з 01 січня 2015 року по 30 квітня 2017 року.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...