"​Чистки" в рядах терористів Донбасу: Кремль зібрався "прибрати" Гіві і Моторолу

У подальшому на посаді ліквідованих командирів будуть призначені кадрові російські офіцери.

На окупованій території Донбасу почалася нова хвиля зачистки ненадійних командирів бойовиків "ДНР". Про це повідомив на брифінгу представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України.

За його словами, до переліку "неугодних" потрапили бандформування "Спарта" (командир - Арсеній "Моторола" Павлов, "Сомалі" (командир - Михайло "Гіві" Толстих) і "Схід" (командир - Олександр Ходаковський).

"Задіяні в зачистки підрозділи зведеного оперативного загону ГРУ ГШ РФ і ФСБ РФ мають прямі вказівки на фізичне знищення осіб, які намагаються чинити опір", - зазначив Скібіцький. За його словами, в подальшому на посаді ліквідованих командирів будуть призначені кадрові російські офіцери.

Запеклі бої на Донбасі: ЗСУ вибивають росіян з Красногорівки

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:50

Російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають їх звідти. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця підполковник Назар Волошин ...

Наздогнала кара: В Україні ліквідували командира групи спецназу ГРУ, якого судили за воєнні злочини в Чечні

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:44

Українські воїни ліквідували окупанта - командира спецназу з Бурятії. У 2007 році він був засуджений за скоєння воєнного злочину в Чечні: розстріл на дорозі шести цивільних, включно з вагітною жінкоюПроте вбивця втік перед оголошенням вироку, тож карма...