"Да, я - сепаратист. Но наша вина в том, что мы не поддержали коломойских, рабиновичей и вальцманов на Майдане": Бойовик "ДНР" звернувся до Надії Савченко задля об'єднання українців (аудіо)

Він зазначив, що Надія Савченко - це та людина, яка здатна об'єднати жителів України, які опинилися по різні сторони барикад.

Надія Савченко. Фото: zbroya.info.

Один з бойовиків терористичного угруповання "ДНР" записав відеозвернення до народного депутата України Надії Савченко, закликавши її об'єднати людей по обидві сторони барикад. Запис був розміщений користувачем під ніком video poez, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що Надія Савченко - це та людина, яка здатна об'єднати жителів України, які опинилися по різні сторони барикад. Він заявив, що на окупованих територіях живеться дуже погано, і висловив жаль, що думки Савченко не підтримують інші українські політики.

Також бойовик стверджує, що ніхто з прихильників "ДНР" і "ЛНР" ніколи не підтримували екс-президента Віктора Януковича.

"Якщо ви стріляли в нас, то ви даремно стріляли в нас. Ми як раз за Україну. Ми не підтримуємо і ніколи не підтримувала владу Януковича тупу, жадібну, мерзенну, якою жодна психічно здорова людина не могла б пишатися ", - сказав він.

У соціальних мережах повідомляють, що автором цього відеозвернення є якийсь Філіппъ Екозьянц.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...