"Да, мы наследники Золотой Орды. Русские переняли монгольский тип власти - власть насилия", - російський історик

Юрій Пивоваров підтвердив, що російська влада історично перейняла монгольський спосіб правління державою - беззаперечне правління однієї людини.

Юрій Пивоваров. Фото: fenixclub.com.

Російський історик Юрій Пивоваров в ефірі на телеканалі «Росія» підтвердив спадковість РФ від Золотої Орди, повідомляють Патріоти України.

"Монгольський тип влади, це коли одна людина - все, а інші - ніщо. Монгольський тип влади заперечує будь-які домовленості, будь-яку конвенцію. Монгольська влада - це виключно влада насилля. І російські князі перейняли саме цю культуру влади", - сказав історик, виступаючи перпед студентами з лекцією.

"Хан переїхав в Кремль - Москва отатарилася і омонголилася", - резюмував Юрій Пивоваров.

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

"У нас закінчились всі ракети": Зеленський пояснив, чому окупантам вдалося знищити Трипільську ТЕС

вівторок, 16 квітень 2024, 11:25

Ворогу вдалося повністю знищити Трипільську ТЕС, оскільки повністю закінчились ракети для її захисту, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю PBS, передають Патріоти України. "Трипільська ТЕС, а від неї залежить світло в Київському рег...