​Дайте скрепам корвалолу: Радник Путіна на КремльТВ заявив, що "Крым - это Украина" (відео)

Ортодоксальні путіністи певно згадали, що їхній кумир, вождь та вчитель товариш Сталін не дарма саджав та розстрілював «гнилу» інтелігенцію. Оскільки саме вона завжди була «слабою ланкою» скрепної держави, котрою найкраще керували «кухарки» та чекісти.

Анексований Російською Федерацією Крим, необхідно повернути Україні, оскільки він є її територією. Про це в ефірі програми на відомому російському пропагандистському російському телеканалі "Россия 1" заявив професор Вищої школи економіки, член ради при президенті РФ Володимира Путіна з розвитку громадянського суспільства і прав людини Ілля Шаблинський, зазначають Патріоти України. Вчений підкреслив, що приєднання півострову не принесло і не принесе Росії нічого хорошого.

"Наше государство, наше руководство отделило от Украины седьмую часть ее территории (Крим та ОРДЛО. – ПУ) и присоединило к себе… Вы считаете, что это хорошо, это нормально, это нам пойдет на пользу? Я полагаю, что ничего хорошего для нашей страны не будет. Я считаю, что перспективы хорошей здесь нет. Мы уже за это платим… И будем платить еще больше", - заявив пан Шаблинський.

На уточнююче запитання російський правознавець відповів, що Крим варто повернути Україні.

"Украина должна обладать своими территориями. Это ее территория…" - наголосив член ради при президенті РФ.

Також пан Шаблинський підкреслив, якщо Росія хоче допомогти Донбасу, то необхідно подвоїти допомогу і відновлювати промисловість. Крім того, наголосив заслужений юрист, якщо проводити вибори на Донбасі, то тільки за українськими законами.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...