Дайте скрепам корвалолу: Заступником держсекретаря США може стати українка

Планується, що вона замінить заступника держсекретаря з політичних питань Томаса Шеннона, який хоче вийти на пенсію.

Фото: golos-ameriki.ru

Заступником держсекретаря США може стати чиновниця з українським корінням. Це може бути Пола Добрянські, яка з початку агресії РФ в 2014 році активно підтримувала Україну, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

Добрянські народилася в американській родині українського походження. Її батько, Лев Добрянські, багато років очолював Український конгресовий комітет Америки (УККА). Американський політичний діяч і експерт з питань зовнішньої політики після призначення Помпео держсекретарем може зайняти одну з найвищих посад в США.

"Адміністрація Трампа планує висунути Полу Добрянські, яка займала високі дипломатичні пости при президенті Джорджі Буші, на високу політичну посаду в Державному департаменті", - повідомляє видання. Добрянські працювала спеціальним посланцем США в Північній Ірландії, заступником держсекретаря США з глобальних справах. Зараз Добрянські працює науковим співробітником в Гарварді.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...