"Давай, до свиданья!": МОК підтримав відсторонення Росії від Олімпіади-2016

Президент МОК Томас Бах: "До участі в Олімпіаді-2016 не будуть допущені всі причетні до допінгових справ, включаючи тренерів і лікарів".

МОК підтримав відсторонення Росії від Олімпіади-2016.  Фото: ЕРА.

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) підтримав рішення про дискваліфікацію російських легкоатлетів на найближчій Олімпіаді в Ріо. Про це заявив президент МОК Томас Бах, висловивши повагу Міжнародній асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF), яка покарала РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Саміт не приймає рішень, він може давати напрямки подальшої роботи. Саміт був ознайомлений зі звітом інспекційної комісії IAAF. МОК поважає, схвалює і повністю підтримує рішення ради IAAF не скасовувати дискваліфікацію Всеросійської федерації легкої атлетики (ВФЛА)", - сказав Бах.и, до участі в Олімпіаді 2016 не будуть допущені всі причетні до допінгових справ, включаючи тренерів і лікарів. Також він зазначив, що IAAF проведе індивідуальну перевірку кожного легкоатлета з Росії та Кенії.

"Ухвалене рішення зосередитися на санкціях не тільки по відношенню до спортсменів, а й для всіх причетних до допінгових справ: тренерів, лікарів, офіційних осіб. Всі вони не будуть допущені до участі в Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро", - заявив Бах.

Нагадаємо, що легкоатлетам РФ заборонили брати участь на Олімпіаді 2016 після того, як IAAF дискваліфікувала Росію з усіх міжнародних змагань.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...