"Давайте дружить таможнями": Україна та США підпишують важливу угоду про співпрацю

Володимир Гройсман зустрінеться зі Спеціальним Уповноваженим щодо захисту митниці і кордону США Робертом Джил Керліковські.

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

Україна і США в понеділок, 23 травня, підпишуть угоду про взаємну допомогу між митними адміністраціями. Про це повідомляє прес-служба Кабміну, передають Патріоти України.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зустрінеться зі Спеціальним Уповноваженим щодо захисту митниці і кордону США Робертом Джил Керліковські. Під час зустрічі відбудеться підписання угоди між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки про взаємну допомогу між митними адміністраціями.

За словами міністра фінансів України Олександра Данилюка, цей документ замінить собою підписаний ще у 1990 році аналог, який обумовлював співробітництво в неіснуючому зараз СРСР. Раніше Данилюк повідомив, що США нададуть $4 млн для залучення міжнародних радників, які допоможуть впровадити на українських митницях сервіс високої світової якості.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...