"Давайте дружить таможнями": Україна та США підпишують важливу угоду про співпрацю

Володимир Гройсман зустрінеться зі Спеціальним Уповноваженим щодо захисту митниці і кордону США Робертом Джил Керліковські.

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

Україна і США в понеділок, 23 травня, підпишуть угоду про взаємну допомогу між митними адміністраціями. Про це повідомляє прес-служба Кабміну, передають Патріоти України.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зустрінеться зі Спеціальним Уповноваженим щодо захисту митниці і кордону США Робертом Джил Керліковські. Під час зустрічі відбудеться підписання угоди між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки про взаємну допомогу між митними адміністраціями.

За словами міністра фінансів України Олександра Данилюка, цей документ замінить собою підписаний ще у 1990 році аналог, який обумовлював співробітництво в неіснуючому зараз СРСР. Раніше Данилюк повідомив, що США нададуть $4 млн для залучення міжнародних радників, які допоможуть впровадити на українських митницях сервіс високої світової якості.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...