"Давайте подивимося правді у вічі": Барак Обама звернувся до співвітчизників після перемоги Трампа (відео)

44-ий президент США звернувся до американців і запевнив, що країна переживе і це.

44-ий президент США Барак Обама. Фото: ИТАР-ТАСС.

Президент США Барак Обама звернувся до співгромадян у зв'язку із виборами нового лідера країни. Відео з його спічем опублікувало у своєму мікроблозі у Twitter видання BuzzFeed, повідомляють Патріоти України.

"Давайте подивимося правді в очі: це були виснажливі, напружені, а іноді і прямо-таки дивні вибори для всіх нас. Але ось що я хочу, щоб всі знали. Ми вже бачили деякі нові речі, які сталися цього разу, і це не вперше, тому що наша демократія завжди була "буйною" та бурхливою", - сказав Обама.

"Ми проходили через важкі та спірні вибори раніше, і ми ставали сильнішими завдяки їм. І пам'ятайте: що б не трапилося, сонце встане вранці і Америка все одно буде найбільшою нацією на землі", - додав він.

У свою чергу пізніше Хілларі Клінтон подякувала своїм прихильникам за підтримку. "Що б не трапилося сьогодні ввечері, спасибі за все", - зазначила представник демократів.

Як повідомляли Патріоти України, станом на 9.34 за киїським часом Дональд Трамп переміг на виборах президента США.

Як Трамп йшов до перемоги: всі подробиці.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...