Давно б так: У Порошенка підготували законопроект про кримінальну відповідальність за нелегітимні відвідини Криму

Тих, хто прибув у Крим не через КПП України, пропонують позбавляти волі на строк до трьох років. А якщо таке порушення відбувається повторно або групою осіб, відповідальність посилюється позбавленням волі від трьох до п'яти років.

КПП на адмінкордоні з Кримом. Ілюстрація:http://uapress.info

У Києві розроблено законопроект, згідно з яким росіянам, що потрапили в Крим через територію РФ, буде загрожувати українська в'язниця. Про це пише Коммерсант, передають Патріоти України.

Верховній Раді пропонується внести зміну до законодавства і зробити кримінальною, а не адміністративною відповідальність "за незаконний перетин кордону росіянами або іншими громадянами". Законопроект підготували представник президента України в парламенті Ірина Луценко та голова фракції "Блоку Петра Порошенка" Артур Герасимов.

Тих, хто прибув у Крим не через КПП України, автори документа пропонують позбавляти волі на строк до трьох років. А якщо таке порушення відбувається повторно або групою осіб, відповідальність посилюється позбавленням волі від трьох до п'яти років. Якщо порушення відбулося з застосуванням зброї, термін збільшиться до восьми років.

Як повідомлялося раніше, ВО "Свобода" внесла на розгляд ВР жорсткий законопроект, який обмежує концертну діяльність російських і українських артистів.

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...