''Деб*ли, бл*дь!'': Добкін послав Медведєва через новий список санкцій проти України

Михайло Добкін дорікнув росіянам за рішення ввести санкції проти його однопартійців, які голосували за виключення Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна з "Опозиційного блоку".

Михайло Добкін. Фото: Гордон.

Народний депутат від "Оппоблока" Михайло Добкін жорстко розкритикував уряд Росії за розширення списку санкцій проти України. Своє невдоволення політик висловив в коментарі під повідомлення прем'єра-міністра РФ Дмитра Медведєва в Twitter, передають Патріоти України.

Добкін дорікнув росіянам за рішення ввести санкції проти його однопартійців, які голосували за виключення Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна з "Опозиційного блоку". ''Внести до списку всіх, хто голосував за виключення Бойка і Льовочкіна з фракції ОБ у ВР і оголосити це захистом інтересів російської держави і громадян Росії?! Маразм міцнішає! Та йдіть ви нах*р зі своїми санкціями! Деб*ли, бл*дь!", — написав Добкін.

Зазначимо, крім Михайла Добкіна і його брата Дмитра від "Оппоблока" в список санкцій потрапили також Олександр Вілкул, Борис Колесников, Вадим Новінський, Юрій Воропаєв, Тетяна Бахтєєва та інші.


"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...