Деградували: Російські гумористи невдало пожартували над американський президентом

Володимир Варфоломєєв вважає, що "Уральські пельмені" перетворилися на справжній смітник.

Барак Обама. Фото:coub.com

У новому випуску шоу "Уральські пельмені", яке транслюється по розважальному каналу СТС, гумористи "від душі" пожартували над американським президентом Бараком Обамою. Про невдалий жарт на своїй сторінці в Facebook написав Володимир Варфоломєєв, передають Патріоти України.

За словами російського журналіста, нещодавно на каналі СТС був показаний свіжий випуск "Уральських пельменів". Варфоломєєв зазначив, що колишні КВН-щики заявили зі сцени: "Барак, вже в листопаді для вас все завершиться, і ви можете спокійно повертатися на батьківщину і їсти банани".

На думку журналіста, колись дуже симпатичні "Уральські пельмені" перетворилися на справжній смітник. Більшість користувачів повністю підтримали журналіста і відзначили, що відмовляються вірити в те, що КВН-щики стали жартувати про політику, і ця передача дійсно була однією з кращих на російському ТБ.

Журналіст зазначає, що кілька років тому гумористи дозволяли собі політичні скетчі, і вони були дуже влучними та дотепними, але з тих пір спливло багато води. Один з користувачів вважає, що все сказане гумористами можна охарактеризувати однією фразою - "повна деградація".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...