Демонструють "велич": Міністр оборони РФ анонсував наймасштабніші військові навчання з 1981 року

В навчаннях братимуть участь приблизно 300 тис. військових та більше ніж 1 тис. літальних апаратів.
Сергій Шойгу. Фото: kremlin.ru.

З 11 до 15 вересня в Росії відбудуться військові навчання "Восток 2018", які стануть наймасштабнішими у РФ з 1981 року. Про це 28 серпня розповів журналістам глава оборонного відомства країни Сергій Шойгу, повідомляють Патріоти України.

"Уявіть собі, що одночасно в русі, у роботі перебуває 36 тис. одиниць військової техніки – це танки, БТР, БМП, і все це, звісно, перевіряють в умовах, максимально наближених до бойових", – сказав він. Шойгу додав, що в навчаннях також братиме участь приблизно 300 тис. військових та більше ніж 1 тис. літальних апаратів. Заходи відбудуться майже на всіх полігонах Центрального та Східного військових округів.

У них також братимуть участь Повітряно-десантні війська, Тихоокеанський і Північний флоти, зазначив він. Міністр оборони РФ сказав, що загалом заплановано приблизно 15 спеціальних навчань із забезпечення військ, водночас президент країни Володимир Путін може оголосити раптову перевірку готовності військ.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...