''Діди воювали'': Український карикатурист яскраво висміяв Шойгу

Путінський чиновник раптом згадав трофейні німецькі танки та вирішив їх переплавити...

Сергій Шойгу. Фото: ТАСС.

Художник Андрій Петренко затролив оригінальною карикатурою ініціативу міністра оборони Росії Сергія Шойгу зробити сходи головного армійського храму з трофейних німецьких танків. Цьому сюжету українець присвятив яскраву карикатуру, якою він поділився на сторінці проекту kE? у Twitter, передають Патріоти України.

На ній путінський чиновник зображений сидячим на троні з частин бронетехніки, стилізованим під трон із мечів у популярному серіалі "Гра престолів". "Шойгу. Діди воювали – онуки трофеї сплавляли", – коротко підписав він свою нову роботу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...