У Кремлі позеленіли від люті: США демонстративно проігнорували Росію

Глава американського військового відомства Джеймс Меттіс не надав Сергію Шойгу навіть формальної відповіді на його звернення.

Ігор Конашенков. Фото: ТАСС.

Пентагон проігнорував звернення міністра оборони Росії Сергія Шойгу з приводу розбіжностей із США щодо Договором про ракети середньої і меншої дальності (ДРСМД) і щодо ситуації в Сирії. Так, глава американського військового відомства Джеймс Меттіс не надав Шойгу навіть формальної відповіді. Про це розповів офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков, повідомляють Патріоти України із посиланням на ТАСС.

У зверненнях наголошується, додав генерал, що Міноборони РФ готове "до відкритого і предметного діалогу з Пентагоном з усіх актуальних проблем спільного порядку". "Після трьох діб навіть формальної реакції на цю пропозицію Міноборони Росії від американського військового відомства не було", — обурився Конашенков.

За його словами, це нібито говорить "про небажання американської сторони до аргументованого і професійного діалогу з Росією в інтересах вирішення актуальних проблем забезпечення регіональної та глобальної безпеки".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...