З архіву ПУ. "Я б залюбки змінила національність": Відома українська модель хоче бути... росіянкою (скріншот)

Сніжана Онопко заявила, що жоден український журнал не підписаний на неї у соціальній мережі Instagram і назвала це бойкотом.

Сніжана Онопко. Фото: соцмережі.

Українська супермодель Сніжана Онопко 2018 року оголосила скандальну заяву про своє ставлення до України і заявила, що, за можливості, вона змінила б свою національність. Про це Сніжана Онопко написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Онопко зазначила, що жодний український журнал не підписаний на неї у соціальній мережі Instagram і назвала це бойкотом. "Чесно я не зрозумію це заздрість чи що це? Моя велика помилка була залишитися жити в цій країні, де люди не терплять людей з іншою думкою, з іншими поглядами, і людей, які не бояться висловлювати свою думку, це просто огидно, що в моїй країні люди настільки заздрісні, і зовсім не зрозумілі для мене!" – повідомила вона.

Крім того, українська модель наголосила, що Росія підтримувала Онопко набагато більше. "Росія все життя підтримувала мене набагато більше, тому що, як би там не було, вони своїх цінують і просувають! Теж саме Бразилія, Іспанія, Америка, Британія та багато інших... Якщо б я могла, я б змінила свою національність, дуже шкода, що я все своє життя прожила в країні, в якій мене ненавидять!" – заявила Сніжана.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...