"Денег нет, но вы держитесь!": У Кремлі відмовилися фінансувати "ДНР"

В окупованому Донбасі фіксується гостра нестача коштів, вже 2 місяці затримується виплата пенсії, а також допомоги по інвалідності та сім'ям з дітьми.

В "ДНР"  не платять пенсії. Фото: Диалог.

Уряд Російської Федерації прийняв рішення скоротити фінансування так званої Донецької народної республіки, у результаті чого в окупованому регіоні Донбасу фіксується гостра нестача коштів. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"В окупованих районах Донецької області за останні 2 місяці спостерігаються затримки низки соціальних виплат", - зазначає Тимчук.

За його словами, мова йде про затримки пенсійних виплат (особливого загострення ситуація набула в Макіївці), виплат допомоги у зв'язку з інвалідністю (виплати отримала лише частина людей з інвалідністю), а також виплат допомоги сім'ям з дітьми.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...