"Денег нет, но вы держитесь!": У Кремлі відмовилися фінансувати "ДНР"

В окупованому Донбасі фіксується гостра нестача коштів, вже 2 місяці затримується виплата пенсії, а також допомоги по інвалідності та сім'ям з дітьми.

В "ДНР"  не платять пенсії. Фото: Диалог.

Уряд Російської Федерації прийняв рішення скоротити фінансування так званої Донецької народної республіки, у результаті чого в окупованому регіоні Донбасу фіксується гостра нестача коштів. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"В окупованих районах Донецької області за останні 2 місяці спостерігаються затримки низки соціальних виплат", - зазначає Тимчук.

За його словами, мова йде про затримки пенсійних виплат (особливого загострення ситуація набула в Макіївці), виплат допомоги у зв'язку з інвалідністю (виплати отримала лише частина людей з інвалідністю), а також виплат допомоги сім'ям з дітьми.

Загроза для всього світу? Росія створила в Китаї секретний проект з виробництва військових дронів, - Reuters

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:32

Росія розробила і запустила виробництво ударних безпілотників дальнього радіусу дії в Китаї, призначених для використання у війні проти України, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. . За даними видання, російська компанія ІЕМЗ "Купол", ...

"Це не просто взяв човник, переплив": У ЗСУ розповіли, чи можуть росіяни форсувати Дніпро для захоплення Херсона

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:59

Російські загарбники не зможуть форсувати річку Дніпро, щоб захопити місто Херсон. Про це й етері телеканалу Еспресо речник Сил оборони Півдня України Владислав Волошин. Він заявив, що форсувати таку велику річку як Дніпро — дуже не проста задача. "Це ...