"Денег нет!": В Уряді РФ вже не знають, коли збудують Керченський міст

В липні відкриття залізничної частини мосту перенесли на 2019 рік.

Керченський міст. Фото: НТВ.

Будівництво залізничних підходів до Керченської мосту з боку Криму затягується через допущену чиновниками помилку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Forbes.

За даними видання, в федеральній цільовій програмі розвитку Криму і Севастополя до 2020 року не вказано держзамовник на цей вид робіт, через що не можна провести конкурс і визначити їх виконавця.

Forbes пише, що спочатку замовником була компанія "Кримські залізниці", але вона в 2015 році перейшла у відання "Росжелодра», і не значиться у федеральній програмі.

Будівництво залізничних підходів до Керченського мосту, який повинен зв'язати анексований Крим з материковою частиною Росії, планувалося закінчити до 2018 року. У липні відкриття руху по залізничній частині мосту було перенесено на 2019 рік.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...