Депутати Держдуми запропонували вчитися в Америки, як любити батьківщину

"Незважаючи на очевидні успіхи Міноборони", у росіян "нема мотивації" служити в армії, "зате є страх", вважає депутат Держдуми В.Сисоєв.

Депутати Держдуми поставили в приклад американський патріотизм. Фото: ВВС.

Депутати Держдуми Володимир Сисоєв і Олександр Шерін підготували законопроект про правки в закон "Про держпідтримку кінематографа", щоб російське кіно стало обов'язковим до показу в усіх військових частинах країни. Зазначається, що це будуть фільми, які повністю або частково створені за рахунок держави і рекомендовані федеральним органом влади в галузі оборони, повідомляють Патріоти України з посиланням на Газета.ру.

Причому показувати їх депутати пропонують не тільки у всіх військових частинах - глядачами патріотичного кіно стануть також курсанти, кадети і слухачі військових академій.

За словами Сисоєва, "незважаючи на очевидні успіхи Міноборони", у росіян "нема мотивації" служити в армії, "зате є страх".

"Інакше працюють у США, там навіть у найнікчемнішому фільмі показують домінанту Америки і зоряно-смугастий прапор, що викликає почуття патріотизму", - зазначив депутат.

Член Громадської ради при Міністерстві оборони Олександр Шаравін стримано відреагував на пропозицію депутатів. За його словами, демонстрація російських фільмів військовослужбовцям не найголовніша проблема на порядку денному.

Офіційного коментаря Міністерства оборони Росії поки що немає.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...