Державний кордон України - це Клондайк для вищого керівництва Держприкордонслужби (відео)

Журналісти звинуватили голову Держприкордонслужби та його оточення у незаконному збагаченні.

Державний кордон України приносить непогані гроші тим, хто його "охороняє". Фото: Facebook.

Керівництво Держприкордонслужби України володіє автомобільним парком на десятки тисяч доларів і елітними квартирами на 15 млн гривень. Про це йдеться в сюжеті програми «Наші гроші», повідомляють Патріоти України.

Журналісти показали розкішні автомобілі керівництва Держприкордонслужби, зокрема генерал-майора Петра Цегекала, полковника Петра Криси, підполковника Олександра Дахно і співробітниці Держприкордонслужби рядової 21-річної Юлії Косяк, батько якої закуповує паливо для прикордонників. Всі автомобілі - від 20 до 50 тис. доларів.

«Повальна контрабанда. У нас два клондайки - де займаються бурштином, і другий - це Державний кордон», - каже колишній помічник голови Держприкордонслужби Роман Шевченко

За його словами, син глави Держприкордонслужби Віктора Назаренка керував прикордонниками в Мукачево на кордоні з Угорщиною. На цей відділ надходили численні скарги щодо контрабанди сигарет, але справі так і не дали хід. Після цього син Назаренка перейшов на роботу в СБУ.

Також журналісти дізналися про пакет нерухомості, придбаної в елітному житловому комплексі в Києві сім'єю Назаренко. Квартири і паркомісця оформлені на дочку Назаренко Ірину, її чоловіка, свекруха і свекра. Всього на сім'ю - півтисячі квадратних метрів вартістю близько 15 млн гривень.

«У вас є батьки, і ви десь живете. Цю квартиру купили колись, але її ж не купили за вашу зарплату журналіста. Правда? Ці квартири куплені не за рахунок моєї зарплати», - заявила журналістам дочка Назаренка.

За її словами, квартири були куплені за рахунок проданого майна її свекра і свекрухи.

Ще у сім'ї Назаренко були дві квартири, які вони нібито продали, але гроші за них, за інформацією журналістів, так і не отримали. Тобто, по суті, нерухомість залишили за собою. Крім цього, зовсім недавно дочка Назаренка придбала ще одну квартиру біля метро «Лук'янівська».

Нехай Путін здогадується, що ми можемо зробити: Сікорський зробив заяву про західні війська

неділя, 5 травень 2024, 9:40

Господаря Кремля Володимира Путіна треба тримати в невизначеності, щодо можливих кроків Заходу. Про це заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю BBC World, передає RMF 24. Посилаючись на слова президента Франції Емманюеля Макрона про те...

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...