"Дешеві понти дорого обходяться любителю селфі": В Інтерполі офіційно підтвердили арешт Каськіва

Владислава Каськіва підозрюють у розкраданні 7,5 млн грн державних коштів в 2012-2013 роках за укладеним договором про надання рекламних послуг з ТОВ "Глорія", який виявився фіктивним.

Селфі з панамськими поліцейським не допомогли Каськіву уникнути арешту. Фото: Фейсбук.

Інтерпол офіційно підтвердив арешт екс-глави Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва в Панамі. Про це в Facebook повідомив заступник Генерального прокурора України Євген Єнін, повідомляють Патріоти України.

"Щойно отримали по каналах Інтерполу офіційне підтвердження арешту Владислава Каськіва в Панамі. Головний урок цієї історії - дешеві понти дорого обходяться зухвалому любителю селфі", - написав Єнін.

Нагадаємо, 18 серпня генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що Каськіва затримали в Панамі, де екс-глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами намагався отримати посвідку на проживання.

Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...