Дякуючи Савченко: У раді встановили сейфи для зберігання зброї народних обранців (фото)

Сейфи стоять на першому поверсі біля входу, через який зазвичай заходять нардепи.

Фото:Українська правда

У приміщенні Верховної Ради встановили сейфи для зберігання зброї відвідувачів. Про це повідомляє Українська правда, передають Патріоти України.

Їх встановили на першому поверсі біля входу, через який зазвичай заходять нардепи. Сейфи встановили ще до того як Верховна Рада ухвалила закон про порядок доступу до парламенту, який узаконює проходження народними депутатами через раму металошукачів.

Законопроект передбачає, що якщо народний депутат володіє зареєстрованою зброєю, він повинен буде залишати її в спеціальних сейфах.

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...