"Для мене дуже важливі наші відносини": Стало відомо, кого Путін привітав з Новим роком

Незважаючи на скандали і санкції, Путін привітав з Новим роком Королеву Великобританії Єлизавету II і прем'єр-міністра Терезу Мей й побажав їм міцного здоров'я.

Путін не забув привітати Трампа. Фото: RT.

Президент Росії Володимир Путін відправив новорічні привітання Кремля світовим лідерам, але обійшов стороною Україну і Грузію. При цьому Путін не оминув увагою лідерів США, Сирії, Німеччини, передають Патріоти України.

Так, в привітанні президента Штатів Дональду Трампу Путін підтвердив, що "Росія відкрита до діалогу з США по найбільшому порядку денному", - йдеться на сайті Кремля. Глава РФ також підкреслив, що відносини Москви і Вашингтона — найважливіший фактор забезпечення стратегічної стабільності і міжнародної безпеки.

Крім того, Путін направив новорічне привітання президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану, в якому зазначив, що радий успішному розвитку російсько-турецьких відносин. Президент РФ також направив вітальне послання на адресу президента Сирії Башара Асада, в якому підкреслив, що "Росія буде і надалі надавати всебічне сприяння уряду і народу Сирії в боротьбі проти сил тероризму".

Незважаючи на скандали і санкції, Путін привітав з Новим роком Королеву Великобританії Єлизавету II і прем'єр-міністра Терезу Мей й побажав їм міцного здоров'я. Вітаючи федерального президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайера і канцлера Ангелу Меркель, Путін висловив надію на продовження роботи двох країн щодо міжнародного порядку денного. Не забув Путін і про папу Римського Франциска, президента Франції Еммануеля Макрона, а також про лідерів Китаю, Ізраїлю, Білорусі, Молдови та інших країн.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...